Úvod O nás Dobrovoľníci

Dobrovoľníci

Dobre fungujúci tým organizátorov a usporiadateľov je kľúčom, ktorý otvára bránu ku konečnému úspešnému výsledku podujatia.
Ani jedny preteky sa nezaobídu bez zodpovednej, do detailu premyslenej práce dobrovoľníkov. Sú to ľudia, ktorí sa rozhodli nesúťažiť a vo svojom voľnom čase pomôcť a priložiť ruku k dielu.


Ak máte záujem podieľať sa organizačne na príprave a priebehu pretekov „Žilinský triatlon 2022“, srdečne ste vítaní.


Organizačný výbor Žilinského triatlonu dáva priestor dobrovoľníkom v rôznych činnostiach potrebných pre zabezpečenie priebehu podujatia:
-    príprava depa, tratí a zázemia pretekov
-    prezentácia účastníkov
-    zbieranie čipov v cieli
-    usporiadateľská činnosť a dozor na tratiach pretekov
-    podávanie občerstvenia pretekárom na občerstvovacích staniciach, v cieli a v zázemí pretekov

Pre každého z Vás máme pripravené účastnícke tričko, občerstvenie počas a po pretekoch, zľavy na vybrané služby a ďalšie malé prekvapenia.

Sme presvedčení, že kľúčom k úspešnej realizácii pretekov je stopercentne zvládnutá organizácia a tá stojí na práci celého organizačného týmu technikov, rozhodcov a usporiadateľov. Preto dávame priestor  Vám dobrovoľníkom, aby ste pomohli splniť náš zámer. Ak máte záujem pomôcť nám zorganizovať dobré preteky, kontaktujte nás na emailovej adrese Táto emailová adresa je chránená pred spambotmi, aby ste ju videli, povolte JavaScript

Nájdite si čas. Nájdite si priateľov. Nájdite niečo nové.


dobrovolnici 2021

 

Myšlienka

Bolesť pominie, hrdosť zostane.
Partneri s finančnou podporou

Mediálny partner

trenujeme-logo-red